Kik vagyunk?

Azzal a céllal jöttünk létre, hogy iskolákkal együttműködve, egyéni módszerekkel támogassuk a diákok mentális és lelki fejlesztését, segítséget és szakértelmet biztosítsunk szüleiknek a nevelési problémák terén, valamint teret engedjünk és fórumot teremtsünk a tehetséggondozás és az innováció területén élenjáró pedagógusoknak.

Az online világ adta rendkívüli lehetőségeket kihasználva olyan diákoknak is segítünk, akiknek tudnak magántanárhoz járni, így biztosítva plusz felkészülési lehetőséget érettségire, felvételire, továbbtanulásra.

A Suliklub Alapítvány céljai

• online videó-kurzusok készítése közismereti tárgyakból érettségire, felvételire, korrepetációra

• a tehetséges, valamint felzárkóztatásra szoruló diákok tanórán túli fejlesztése az emelt szintű érettségi követelményeinek megfelelően

• tanórán kívüli gyermek és ifjúsági programok (klubok, ismeretterjesztő foglalkozások, szakkörök, tanfolyamok, táborok) szervezése